september 20, 2020

Corona nieuws

Coronaregels

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, gelden bij Germaan/de Eland de richtlijnen van het RIVM en het protocol sport van de gemeente Amsterdam. Germaan/de Eland verzoekt spelers, ouders, trainers , leiders, vrijwilligers, supporters en andere bezoekers van het sportcomplex om de regels in acht te nemen. Iedereen is verantwoordelijk voor het naleven van de regels. We doen het samen!

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten: 
-De kantine is open en heeft op drukke dagen extra controle of de regels worden nageleefd.
-De kleedkamers en douches zijn open. Probeer zoveel mogelijk thuis te douche, mocht dit niet lukken zorg dan dat er maximaal 2 mensen onder de douche staan en wissel af.
-De toiletten zijn open. Vriendelijk verzoek om alles netjes en schoon te houden!
-Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
-Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.
-Supporters, ouders, vrijwilligers en andere bezoekers van het sportcomplex van 18 jaar en ouder dienen 1,5 meter afstand te houden. 
-Supporters en ouders wordt gevraagd thuis te blijven en alleen naar trainingen en wedstrijden te komen als dat noodzakelijk is (bijvoorbeeld om spelers te brengen/halen).
-Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
-Bij verwachte drukte wordt het aantal bezoekers bij de poort geteld. Er worden maximaal 250 bezoekers op het sportcomplex toegelaten.


Verder gelden de algemene hygiëneregels die door het RIVM zijn opgesteld:
-Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
-Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)
-Vermijd drukte
-Was vaak je handen
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
-Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
-Schud geen handen

Germaan/de Eland hoopt van harte op ieders medewerking en begrip!